1.

Ameliorative effect of Vitamin D on CPF toxicity by evaluation of Wistar rat liver enzymes and kidney biomarkers

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اسفند 1403
Matlyuba J. Sanoeva؛ Isfandiyor Ibragimov؛ Shokhrukh Sh. Akhmadaliyev؛ Baxtigul Nurullaeva؛ Nargiza Sh. Muzaffarova؛ Sarvar T. Islomov؛ Togoev Abubakir؛ Jahongir A. Qosimov؛ Bayramdurdi Sapaev

2.

Antibacterial and antioxidant effect of natural extracts from Baccharis latifolia (chilca)

دوره 18، شماره 5، اسفند 2020، صفحه 489-493
Favian Bayas-Morejón؛ Riveliño Ramón؛ María García-Pazmiño؛ Gladys Mite-Cárdenas

3.

Antibacterial and antioxidant effects of Punicalagin extracts from Punica granatum peels

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 اسفند 1403
Saidakhon T. Islamova؛ Moxira A. Nazarova؛ Aktam U. Burkhanov؛ Fayzulla Khamraev؛ B.U. Isagova؛ Sherali Xamdamov؛ Nodira Sh. Nazarova؛ Fazliddin F. Zubaydov؛ Dilafruz S. Khursandova؛ Oyatillo U. Badriddinov

4.

Anticancer potential of Rhus coriaria L. (Sumac): A mini review

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 خرداد 1402
Shadman Shahzamani؛ Seyede Fatemeh Hosseini؛ Mehrdad Karimi؛ Fatemeh Khajoei Nejad؛ Runak Ghobadi؛ Yeganeh Mazaheri؛ Pouya Parsaei

5.

Antioxidant activity of Garcinia atroviridis Griff. ex T.Anderson

دوره 21، شماره 2، تیر 2023، صفحه 325-331
Sura Maan Salim

6.

Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.

دوره 14، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 331-338
M. Asadi

7.

Antioxidant effects of methanolic extracts of Anthemis Susiana Nabelek, Alyssum campestre, and Gundelia tournefortii

دوره 22، شماره 4، دی 2024، صفحه 939-944
Farhanaz Changaee؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Runak Ghobadi؛ Pouya Parsaei

8.

A systematic review of antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Licorice as a valuable plant for ameliorating respiratory infectious disorders

دوره 23، شماره 1، فروردین 2025، صفحه 269-280
Abdusalom Umarov؛ Bakhtiyor I. Djabborov؛ Markhabo R. Rakhmatova؛ Normat Kh. Durdiev؛ Jurabek I. Yuldashev؛ Abdugani Suyunov؛ Komil X. Madumarov؛ Ilxom I. Mamatkulov؛ Z. Bakhtiyarovna Suyunova

9.

Dracocephalum kotschyi: Inhibition of critical enzyme relevant to type-2 diabetes, essential oil composition, bactericidal and anti-oxidant activity

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 289-303
Mehri Kazempour؛ S. Shirin Shahangian؛ Reyhaneh Sariri

10.

Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit

دوره 6، شماره 1، فروردین 2008، صفحه 73-78
M. Ghasemnezhad؛ M. Javaherdashti

11.

Evaluation of mice's liver and kidney changes caused by CPF with consumption of Hesperidin

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 فروردین 1404
Malika J. Rizaeva؛ Salamat B. Ayapov؛ Jobir Akhmedov؛ Okhunjon Rajabov؛ Klara R. Dilmuradova؛ Matlyuba I. Saidkarimova؛ Matlyuba S. Mulhamedova؛ Madina Ikramova؛ Mirkomil Gudalov؛ Farxod H. Shernazarov

12.

Radon transfer from water to milk

دوره 16، شماره 3، آذر 2018، صفحه 241-248
M Mansour Bahmany؛ A Vakili؛ M Danesh Mesgaran؛ M.R Rezaie Rayeni؛ E Rezvan Nejhad

13.

Response of sorghum to effect of two azo dye bacteria

دوره 19، شماره 2، تیر 2021، صفحه 251-260
Alaa Jasim Mohammed Al-Shemmary؛ Maysoon Mahdi Salih Al-Taee

14.

Synthesis, antioxidant and antitumor activities of new coumarins grafted to 5-fluorouracil

دوره 20، شماره 2، تیر 2022، صفحه 359-365
Yasser Fakri Mustafa؛ Moath Kahtan Bashir؛ Mahmood Khudhayer Oglah

15.

Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand

دوره 21، شماره 5، اسفند 2023، صفحه 1315-1321
Theeranat Suwanaruang؛ Tunwa Chaiteing

16.

اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و سمیت سلولی دیسک مرکزی و بازوی ستاره شکننده Ophiocoma erinaceus خلیج فارس

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 67-90
طیبه نامی؛ سولماز سلیمانی؛ نرگس امراللهی بیوکی؛ مرتضی یوسف زادی؛ موسی کشاورز

17.

اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 43-55
سعید دیانی؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

18.

اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضد‌اکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus)

دوره 10، شماره 4، دی 1403، صفحه 89-104
رضا شریبی؛ حمید محمدی آذرم؛ سیدعلی اکبر هدایتی؛ میلاد منیعات

19.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

20.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 81-94
سمیه میرزائی چشمه‌گچی؛ محمد مهدی معینی؛ حسن خمیس آبادی

21.

اثر پرایمینگ بذر با اسید الاژیک بر پویایی ذخایر بذر و رشد گیاهچه سویا در شرایط پیری تسریع شده

دوره 9، شماره 3، آذر 1401، صفحه 41-65
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

22.

اثر چالش پستانی لیپوپلی‌ساکارید بر بیان mRNA ژن‎های آنتی ‎اکسیدانی مرتبط با اریتروئید هسته‌ای 2 در بافت پستانی گاوهای شیری در زمان تغییر متابولیت‎ها و هورمون‎ها

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-98
موسی زرین؛ امیر احمدپور

23.

اثر زوال بر تغییرات آنتی ‏اکسیدانت ‏های آنزیمی و غیر آنزیمی و خصوصیات بیوشیمیایی بذرهای جو رقم والفجر

دوره 3، شماره 3، مهر 1395، صفحه 89-103
مهدی شعبان

24.

اثر سیاه‌ دانه و زیره سیاه بر رشد، افزایش وزن و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری در شرایط چرای در مرتع

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 49-59
امیر یاوری؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری

25.

اثر عصاره علف چشمه بر ذخیره سازی منی خروس در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 15-24
محمد روستائی علی مهر؛ بهروز آدیشی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب