احمدی, خدیجه, امیدی, حشمت, مهرنیا, محسن, قادری, علی, صبوری فرد, حسین. (1400). ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), 275-292. doi: 10.22124/jms.2021.5230
خدیجه احمدی; حشمت امیدی; محسن مهرنیا; علی قادری; حسین صبوری فرد. "ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 3, 1400, 275-292. doi: 10.22124/jms.2021.5230
احمدی, خدیجه, امیدی, حشمت, مهرنیا, محسن, قادری, علی, صبوری فرد, حسین. (1400). 'ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(3), pp. 275-292. doi: 10.22124/jms.2021.5230
احمدی, خدیجه, امیدی, حشمت, مهرنیا, محسن, قادری, علی, صبوری فرد, حسین. ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 8(3): 275-292. doi: 10.22124/jms.2021.5230


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب