Asadi, M.. (1395). Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(4), 331-338.
M. Asadi. "Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14, 4, 1395, 331-338.
Asadi, M.. (1395). 'Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 14(4), pp. 331-338.
Asadi, M.. Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1395; 14(4): 331-338.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب