Ghasemnezhad, M., Javaherdashti, M.. (1386). Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 73-78.
M. Ghasemnezhad; M. Javaherdashti. "Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1386, 73-78.
Ghasemnezhad, M., Javaherdashti, M.. (1386). 'Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 73-78.
Ghasemnezhad, M., Javaherdashti, M.. Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1386; 6(1): 73-78.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب