Suwanaruang, Theeranat, Chaiteing, Tunwa. (1402). Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21(5), 1315-1321. doi: 10.22124/cjes.2023.7435
Theeranat Suwanaruang; Tunwa Chaiteing. "Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21, 5, 1402, 1315-1321. doi: 10.22124/cjes.2023.7435
Suwanaruang, Theeranat, Chaiteing, Tunwa. (1402). 'Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 21(5), pp. 1315-1321. doi: 10.22124/cjes.2023.7435
Suwanaruang, Theeranat, Chaiteing, Tunwa. Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 21(5): 1315-1321. doi: 10.22124/cjes.2023.7435


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب