دیانی, سعید, جعفری, ولی الله, صفری, رقیه, حسینی فر, سید حسین. (1403). اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), 43-55. doi: 10.22124/janb.2024.27503.1244
سعید دیانی; ولی الله جعفری; رقیه صفری; سید حسین حسینی فر. "اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 1, 1403, 43-55. doi: 10.22124/janb.2024.27503.1244
دیانی, سعید, جعفری, ولی الله, صفری, رقیه, حسینی فر, سید حسین. (1403). 'اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), pp. 43-55. doi: 10.22124/janb.2024.27503.1244
دیانی, سعید, جعفری, ولی الله, صفری, رقیه, حسینی فر, سید حسین. اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(1): 43-55. doi: 10.22124/janb.2024.27503.1244


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب