1.

تأثیر جایگزینی جلبک قرمز بر ساختار بافت شناسی و آنزیم های دستگاه گوارش تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

صفحه 1-14
ساناز کرد؛ رحیم عبدی؛ اسحاق زمانی؛ رحیم پیغان

2.

تغییرات اندام چشایی در تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus, Borodin, 1897) در مراحل اولیه تکوین

صفحه 15-25
محمدامین زرینی؛ سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی

3.

تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار

صفحه 27-41
پریا اکبری

4.

اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

صفحه 43-55
سعید دیانی؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

5.

بررسی میزان تخم گشایی و ریخت سنجی ناپلیوس های آرتمیا (Artemia franciscana) در آب های نامتعارف منطقه سیستان، جنوب شرقی ایران

صفحه 57-75
هاشم خندان بارانی؛ عبدالعلی راهداری؛ نرجس سنچولی؛ علی خسروانی زاده

6.

اثر پروتئین هیدرولیز شده اتولیزی ماهی بر عملکرد رشد، بازماندگی و فراسنجه های خونی بچه فیل ماهی پرورشی (Huso huso)

صفحه 77-95
علی حسین پور زلتی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب