اکبری, پریا. (1403). تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), 27-41. doi: 10.22124/janb.2024.26283.1229
پریا اکبری. "تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 1, 1403, 27-41. doi: 10.22124/janb.2024.26283.1229
اکبری, پریا. (1403). 'تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(1), pp. 27-41. doi: 10.22124/janb.2024.26283.1229
اکبری, پریا. تعیین خاصیت ضد اکسایشی و فیتوشیمیایی عصاره پرمیکس درشت‌جلبک‌های قهوه‌ای Padina austrlis، Sargassum licifolium و Stoechospermum marginatum سواحل چابهار. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(1): 27-41. doi: 10.22124/janb.2024.26283.1229


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب