1.

Effects of red onion peel extraction, Allium cepa on some productive performance and lipid profile status of broiler exposed to heat stress

دوره 21، شماره 1، فروردین 2023، صفحه 169-175
Zaid Mowfaq Abdalkarem؛ Mayada F. Mohamed

2.

The effects of different levels of biogen probiotic additives on growth indices and body composition of juvenile common carp (Cyprinus carpio L.)

دوره 10، شماره 1، فروردین 2012، صفحه 115-121
H. A Noveirian

3.

اثرات جایگزینی روغن ماهی با روغن ذرت در جیره غذایی بر عملکرد رشد و ترکیبات بیوشیمیایی خون بچه ماهیان انگشت قد سفید Rutillus kutum (Kamensky, 1901)

دوره 8، شماره 2، تیر 1401، صفحه 71-80
سید محمد صلواتیان؛ رضا رجبی نژاد؛ شقایق مقدم؛ سید افشین امیری سندسی؛ رودابه روفچایی؛ سید فخرالدین میرهاشمی نسب؛ مهدی مومنی توتکله

4.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

5.

اثر افزودن ترکیبی از اسیدهای آلی پوشش دار شده در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد و فلور میکروبی روده کوچک جوجه های گوشتی

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-25
مطهر رهنمای قلعه رودخانی؛ مازیار محیطی اصلی؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

6.

اثر افزودن نمک های کلسیمی روغن پالم و روغن ماهی به جیره بر عملکرد، ویژگی های لاشه و کیفیت گوشت بره های نر مغانی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 71-80
وحید واحدی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ حامد خلیل وندی بهروزیار

7.

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

دوره 9، شماره 3، آذر 1399، صفحه 31-45
سیده خوشقدم حسینی؛ سید داود شریفی؛ مریم باقری ورزنه؛ شکوفه غضنفری

8.

اثر آنزیم‏های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 79-90
مهدی کسرایی؛ ریحانه سریری؛ علیرضا حسابی نامقی؛ محمدرضا نصیری؛ احمد آسوده

9.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium ) بر عملکرد رشد، شاخص‌های خونی و فعالیت آنزیم‌های گوارشی بچه ماهی قرمز (Carassius auratus)

دوره 10، شماره 3، آذر 1401، صفحه 95-117
رضا نهاوندی؛ علی صادقی؛ میثم سبزه؛ سجاد پورمظفر؛ سعید تمدنی جهرمی؛ محمد خلیل پذیر؛ کیوان اجلالی

10.

اثر عصاره الکلی جلبک سارگاسوم (Sargassum ilicifolium) بر رشد، تغذیه، ترکیب بدن و فعالیت آنزیم‌های گوارشی ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 61-78
سراج بیتا؛ پریا اکبری؛ فرزانه سلطانپور

11.

اثر متیونین و کولین محافظت نشده بر مصرف خوراک، رشد، قابلیت هضم، امتیاز مدفوع، متابولیت های خون و رفتار مصرف خوراک گوساله های شیرخوار

دوره 12، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 31-41
تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ عبدالحکیم توغدری

12.

اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus)

دوره 5، شماره 2، اسفند 1398، صفحه 83-100
سیده فاطمه میرفلاح؛ حسین خارا

13.

استفاده از زیست توده جلبک سبز-آبی اسپیرولینا (Spirulina platensis)در بهبود تولید و تقویت سیستم ایمنی ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) در مواجه با باکتری آئروموناس هیدروفیلا (Aeromonas hydrophila)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 اسفند 1402
حسین آدینه

14.

بررسی عملکرد رشد و کارایی تغذیه قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در قفس های شناور منطقه جنوب دریای خزر

دوره 7، شماره 3، مهر 1400، صفحه 49-59
سید محمد وحید فارابی

15.

تاثیر باسیلوس‌های پروبیوتیکی بر کارایی تغذیه و کیفیت لاشه نوزاد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhinchus mykiss)

دوره 1، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 37-49
حکیمه سرگزی؛ حجت ا.. جعفریان

16.

تاثیر بهبودبخش پودر سیر (Allium sativum) به عنوان مکمل غذایی بر شاخص‌های رشد و ایمنی بچه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 5، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 107-125
هوشنگ یگانه راسته‌کناری؛ حبیب وهابزاده رودسری؛ محمد علی یزدانی ساداتی

17.

تاثیر تغذیه با آرتمیای غنی شده با عصاره الکلی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر عملکرد رشد، بازماندگی و تحمل استرس در پست‌لارو میگوی سفید غربی (Penaeus vannamei)

دوره 5، شماره 3، آبان 1396، صفحه 75-94
محمد حاجیان؛ ایمان سوری نژاد؛ عقیل دشتیان نسب؛ ابوالفضل ناجی

18.

تاثیر جایگزینی نخود پرتوتابی شده با پودر ماهی بر شاخص‌های رشد، ترکیبات بدنی و قابلیت هضم ظاهری جیره بچه ماهی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 4، شماره 2، اسفند 1397، صفحه 17-38
رضا حسام پور؛ رضا ملک زاده ویایه؛ پروین شورنگ؛ محمدجواد محمدی؛ دانش مددپور داریونی

19.

تأثیر سطوح مختلف ریزجلبک کلرلا (Chlorella vulgaris) و مخمر نانوایی (Saccharomyces cerevisiae) بر عملکرد رشد، آنزیم‌های گوارشی و میکروبیوتای روده بچه‌ماهیان استرلیاد (Acipenser ruthenus)

دوره 7، شماره 2، تیر 1400، صفحه 27-38
الناز ناصری خلخالی؛ عباسعلی زمینی؛ حبیب وهاب زاده رودسری؛ هادی ارشاد لنگرودی؛ رضا طاعتی

20.

تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 5، شماره 1، شهریور 1398، صفحه 97-109
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ مهدی اسدی؛ احسان احمدی فر

21.

تاثیر سطوح ویتامین B9 (اسید فولیک) بر رشد و برخی شاخص‌های بیوشیمیایی و آنزیمهای کبدی سرم بچه تاس‌ماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 9، شماره 3، آذر 1400، صفحه 1-22
فرزین جمال زاد فلاح؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

22.

تاثیر عصاره اتانولی برگ گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر شاخص‌های رشد و عملکرد تولید‌مثلی در ماهی دم‌شمشیری (Xiphophorus helleri)

دوره 6، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 135-150
نیلوفر ماهیگیر؛ محمد سوداگر؛ عباسعلی حاجی بگلو؛ شهرام دادگر

23.

تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 13-25
علی عمران خواجه پور؛ روح الله جوادیان

24.

تاثیر نانوذرات کیتوزان حاوی اسید فولیک جیره بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان انگشت قد (Oncorhynchus mykiss)

دوره 6، شماره 2، تیر 1399، صفحه 49-62
سحر فرحناک رودسری؛ سید عبدالمجید موسوی؛ هومن رجبی اسلامی؛ مهدی شمسایی مهرجان

25.

ریزپوشانی اسانس مرزه خوزستانی با آلژینات: اثر بر عملکرد رشد، پایداری اکسیداتیو گوشت و میکروفلور روده جوجه‌های گوشتی

دوره 11، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 43-55
فاطمه رحیم پور؛ مازیار محیطی اصلی؛ مجید متقی طلب؛ اردشیر محیط

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب