حسینی, سیده خوشقدم, شریفی, سید داود, باقری ورزنه, مریم, غضنفری, شکوفه. (1399). اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), 31-45. doi: 10.22124/ar.2020.13984.1435
سیده خوشقدم حسینی; سید داود شریفی; مریم باقری ورزنه; شکوفه غضنفری. "اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 3, 1399, 31-45. doi: 10.22124/ar.2020.13984.1435
حسینی, سیده خوشقدم, شریفی, سید داود, باقری ورزنه, مریم, غضنفری, شکوفه. (1399). 'اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), pp. 31-45. doi: 10.22124/ar.2020.13984.1435
حسینی, سیده خوشقدم, شریفی, سید داود, باقری ورزنه, مریم, غضنفری, شکوفه. اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(3): 31-45. doi: 10.22124/ar.2020.13984.1435


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب