1.

صفحات آغازین


2.

اثر منابع مختلف پودر چربی کلسیمی اُمگا 3 و 6 بر عملکرد، جوجه درآوری، لیپیدهای خون و شمارش فولیکول های تخمدان در مرغ مادر گوشتی مسن

صفحه 1-15
فرزانه ستاری نجف آبادی؛ اردشیر محیط؛ حسین مروج؛ حسن درمانی کوهی؛ نوید قوی حسین زاده

3.

اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 17-30
نوید اصغریان؛ رامین نجفی قراجه؛ میثم ابطحی فروشانی

4.

اثر اندازه ذرات مکمل کروم-متیونین بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی در شرایط تنش فیزیولوژیکی

صفحه 31-45
سیده خوشقدم حسینی؛ سید داود شریفی؛ مریم باقری ورزنه؛ شکوفه غضنفری

5.

تجزیه و تحلیل مجموعه های ژنی جهت شناسایی ژن ها و مسیرهای زیستی مرتبط با صفات وزن بدن در مرغ

صفحه 47-57
امیر حسین خلت آبادی فراهانی؛ حسین محمدی؛ محمد حسین مرادی؛ حسینعلی قاسمی؛ ایمان حاج خدادادی

6.

اثر استفاده از سرشاخه و برگ کنوکارپوس هرس شده بر قابلیت‌ هضم، تخمیر شکمبه ‎ای و فراسنجه‎ های خونی گوسفند عربی

صفحه 59-69
طاهره محمدآبادی

7.

برهمکنش اسانس آنغوزه ( Ferula assafoetida ) و درمنه کوهی (Artemisia aucheri ) با سطح کنسانتره جیره‌ بر پویایی تخمیر و القاء اسیدوز برون‌تنی

صفحه 71-83
سارا حسنی؛ فرشید فتاح نیا؛ گلناز تأسلی؛ شهریار کارگر؛ فاطمه رؤف فرد

8.

اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی

صفحه 85-97
مقصود بشارتی؛ معصومه نیازی فر؛ ذبیح اله نعمتی

9.

استخراج عصاره بره‌موم و بررسی اثر آن بر کیفیت و ماندگاری دوغ غیرپاستوریزه

صفحه 99-111
سیامک غیبی؛ امیر پورفرزاد؛ علیرضا مهرگان نیکو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب