بشارتی, مقصود, نیازی فر, معصومه, نعمتی, ذبیح اله. (1399). اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), 85-97. doi: 10.22124/ar.2020.14695.1456
مقصود بشارتی; معصومه نیازی فر; ذبیح اله نعمتی. "اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 3, 1399, 85-97. doi: 10.22124/ar.2020.14695.1456
بشارتی, مقصود, نیازی فر, معصومه, نعمتی, ذبیح اله. (1399). 'اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), pp. 85-97. doi: 10.22124/ar.2020.14695.1456
بشارتی, مقصود, نیازی فر, معصومه, نعمتی, ذبیح اله. اثر سطوح مختلف اسانس دارچین بر ترکیبات شیمیایی، فراسنجه های تولید گاز و پایداری هوازی سیلاژ یونجه در شرایط آزمایشگاهی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(3): 85-97. doi: 10.22124/ar.2020.14695.1456


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب