اصغریان, نوید, نجفی قراجه, رامین, ابطحی فروشانی, میثم. (1399). اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), 17-30. doi: 10.22124/ar.2019.9963.1296
نوید اصغریان; رامین نجفی قراجه; میثم ابطحی فروشانی. "اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 3, 1399, 17-30. doi: 10.22124/ar.2019.9963.1296
اصغریان, نوید, نجفی قراجه, رامین, ابطحی فروشانی, میثم. (1399). 'اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(3), pp. 17-30. doi: 10.22124/ar.2019.9963.1296
اصغریان, نوید, نجفی قراجه, رامین, ابطحی فروشانی, میثم. اثر اسانس های نعناع و اکالیپتوس بر عملکرد، خصوصیات لاشه و سیستم ایمنی جوجه‌های گوشتی در شرایط تنش گرمایی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(3): 17-30. doi: 10.22124/ar.2019.9963.1296


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب