آدینه, حسین, هرسیج, محمد, اسدی, مهدی, احمدی فر, احسان. (1398). تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 97-109. doi: 10.22124/janb.2020.14269.1071
حسین آدینه; محمد هرسیج; مهدی اسدی; احسان احمدی فر. "تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1398, 97-109. doi: 10.22124/janb.2020.14269.1071
آدینه, حسین, هرسیج, محمد, اسدی, مهدی, احمدی فر, احسان. (1398). 'تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 97-109. doi: 10.22124/janb.2020.14269.1071
آدینه, حسین, هرسیج, محمد, اسدی, مهدی, احمدی فر, احسان. تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 5(1): 97-109. doi: 10.22124/janb.2020.14269.1071


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب