1.

تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

صفحه 1-14
مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

2.

تاثیر نانو سلنیوم نفوذ پذیر شده با هیپوکلریت سدیم بر برخی شاخص های ایمنی و فراسنجه‌های خونی در مراحل مختلف زندگی قزل‌آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 15-24
ساناز عالیه؛ علی حاجی بگلو؛ محمد سوداگر

3.

اثر افزودن ملاس در آب و جیره غذایی ماهی کپور بر شاخص های رشد، ایمنی، بیوشیمیایی خون، آنزیم‌های گوارشی و کیفیت آب محیط پرورش در روش بایوفلاک

صفحه 25-34
محمد خادمی حمیدی؛ حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ حسنا قلی پور کنعانی

4.

تاثیر ریزپوشانی Pediococus acidilactici بر عملکرد رشد، ترکیب بدن و فلور باکتریایی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 35-46
یلدا هوشیار؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حسن گندمی؛ حامد پاک نژاد

5.

تاثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص های رشد، بیان ژن های درگیر در ایمنی (لایزوزیم و فاکتور نکروز دهنده تومور-یک آلفا) و اشتها (گرلین) در گورخر ماهـی (Danio rerio)

صفحه 47-58
فریده ریگی؛ محمد سوداگر؛ حامد پاک نژاد؛ سیامک یوسفی سیاهکلرودی

6.

اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون

صفحه 59-70
علی بیگی کلشتری؛ سید ولی حسینی؛ مهرداد فرهنگی؛ غلامرضا رفیعی

7.

تاثیر گلوتامین بر آنزیم‌های گوارشی و ساختار روده بچه تاسماهیان سیبری (Acipenser baeri , Brandt 1869)

صفحه 71-83
سامان درویشی؛ حسین خارا؛ محدثه احمد نژاد

8.

اثر سطوح مختلف بتائین جیره بر عملکرد رشد و ترکیب شیمیایی لاشه بچه ماهی ازون برون (Acipenser stellatus)

صفحه 85-95
مریم نوروزی زاده؛ حمید علاف نویریان؛ علی حسین پور؛ میرمسعود سجادی

9.

تأثیر سطوح مختلف مکمل های آنتی اکسیدانی ریزپوشانی شده بر عملکرد رشد و تغذیه، ترکیبات بدن و برخی شاخص های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحه 97-109
حسین آدینه؛ محمد هرسیج؛ مهدی اسدی؛ احسان احمدی فر

10.

تأثیر مکمل‌یاری سین‌بیوتیک بایومین ایمبو بر تغییرات آنزیم‌های دخیل در دفاع آنتی‌اکسیدانی، گوارشی و جمعیت میکروبی روده ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus)

صفحه 111-122
سراج بیتا؛ مهین سرحدی پور

11.

بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)

صفحه 123-130
سهیل ایگدری؛ باقر مجازی امیری؛ مهتا عربشاهی؛ چنگیز مخدوم؛ پگاه فرهنگ

12.

استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره

صفحه 131-145
حسین برغمان؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب