برغمان, حسین, یگانه, سکینه, کرامت, عبدالصمد. (1398). استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 131-145. doi: 10.22124/janb.2020.14899.1074
حسین برغمان; سکینه یگانه; عبدالصمد کرامت. "استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1398, 131-145. doi: 10.22124/janb.2020.14899.1074
برغمان, حسین, یگانه, سکینه, کرامت, عبدالصمد. (1398). 'استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 131-145. doi: 10.22124/janb.2020.14899.1074
برغمان, حسین, یگانه, سکینه, کرامت, عبدالصمد. استفاده از پروبیوتیک Lactococcus lactis subsp. lactis و کیتین در جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) و تأثیر آن بر عملکرد رشد، ترکیب لاشه و هضم‌پذیری جیره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 5(1): 131-145. doi: 10.22124/janb.2020.14899.1074


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب