ایگدری, سهیل, مجازی امیری, باقر, عربشاهی, مهتا, مخدوم, چنگیز, فرهنگ, پگاه. (1398). بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 123-130. doi: 10.22124/janb.2020.14934.1076
سهیل ایگدری; باقر مجازی امیری; مهتا عربشاهی; چنگیز مخدوم; پگاه فرهنگ. "بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1398, 123-130. doi: 10.22124/janb.2020.14934.1076
ایگدری, سهیل, مجازی امیری, باقر, عربشاهی, مهتا, مخدوم, چنگیز, فرهنگ, پگاه. (1398). 'بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 123-130. doi: 10.22124/janb.2020.14934.1076
ایگدری, سهیل, مجازی امیری, باقر, عربشاهی, مهتا, مخدوم, چنگیز, فرهنگ, پگاه. بررسی روند تکوین اولیه اندام‌های چشایی و بویایی در ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum, Kamensky, 1901). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 5(1): 123-130. doi: 10.22124/janb.2020.14934.1076


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب