بیگی کلشتری, علی, حسینی, سید ولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1398). اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), 59-70. doi: 10.22124/janb.2019.13473.1059
علی بیگی کلشتری; سید ولی حسینی; مهرداد فرهنگی; غلامرضا رفیعی. "اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 1, 1398, 59-70. doi: 10.22124/janb.2019.13473.1059
بیگی کلشتری, علی, حسینی, سید ولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. (1398). 'اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(1), pp. 59-70. doi: 10.22124/janb.2019.13473.1059
بیگی کلشتری, علی, حسینی, سید ولی, فرهنگی, مهرداد, رفیعی, غلامرضا. اثر استفاده از سطوح مختلف پودر هویج بجای آستاگزانتین سنتتیک در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان: بررسی اثرات بر رشد و شاخص های بیوشیمیایی سرم خون. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 5(1): 59-70. doi: 10.22124/janb.2019.13473.1059


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب