میرفلاح, سیده فاطمه, خارا, حسین. (1398). اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(2), 83-100. doi: 10.22124/janb.2020.16378.1087
سیده فاطمه میرفلاح; حسین خارا. "اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5, 2, 1398, 83-100. doi: 10.22124/janb.2020.16378.1087
میرفلاح, سیده فاطمه, خارا, حسین. (1398). 'اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 5(2), pp. 83-100. doi: 10.22124/janb.2020.16378.1087
میرفلاح, سیده فاطمه, خارا, حسین. اثر مقادیر مختلف زیره سیاه (Carum carevi) بر رشد و برخی شاخص های خونی، ایمنی و بیوشیمیایی ماهی جوئل (Hemichromis bimaculatus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 5(2): 83-100. doi: 10.22124/janb.2020.16378.1087


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب