خواجه پور, علی عمران, جوادیان, روح الله. (1399). تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), 13-25. doi: 10.22124/janb.2020.17007.1094
علی عمران خواجه پور; روح الله جوادیان. "تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6, 1, 1399, 13-25. doi: 10.22124/janb.2020.17007.1094
خواجه پور, علی عمران, جوادیان, روح الله. (1399). 'تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 6(1), pp. 13-25. doi: 10.22124/janb.2020.17007.1094
خواجه پور, علی عمران, جوادیان, روح الله. تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 6(1): 13-25. doi: 10.22124/janb.2020.17007.1094


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب