1.

تأثیر سطوح مختلف گلوکزامین بر برخی شاخص‌های رشد، ایمنی و بیوشیمیایی تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 1-12
مریم نظری؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ مهدی شمسایی مهرجان

2.

تأثیر عصاره خوراکی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر شاخص‌های رشد، خون شناسی و ایمنی ذاتی در تاسماهی سیبری (Acipenser baerii)

صفحه 13-25
علی عمران خواجه پور؛ روح الله جوادیان

3.

اثرات روغن زیتون و بوتیل هیدروکسی تولوئن جیره بر آنزیم های گوارشی و کبدی و بافت های کبد و روده تاسماهی ایرانی جوان (Acipenser persicus) در آب لب شور

صفحه 27-41
اسماعیل حسین نیا؛ حسین خارا؛ مسعود فرخ روز؛ ایوب یوسفی جوردهی؛ رضوان ا... کاظمی

4.

اثرات جایگزینی روغن ماهی جیره غذایی با سطوح مختلف روغن گیاهی کانولا بر شاخص های رشد و بازماندگی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo caspius)

صفحه 43-56
عباس ساجد خانیان؛ مهرنوش نوروزی؛ محمود محسنی

5.

بررسی تاثیر کاربرد گیاه عدسک آبی (Lemna minor) در جیره غذایی بچه ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) بر شاخص های رشد، ماندگاری و ترکیب بیوشیمیایی بدن

صفحه 55-70
غلامرضا رفیعی؛ سمیه کریمی؛ سید ولی حسینی

6.

تأثیر جیره غذایی حاوی پروبیوتیک اختصاصی بر برخی از شاخص های رشد، ایمنی، آنزیم های کبدی و فلور باکتریایی روده بچه تاسماهی پرورشی ایرانی Acipenser persicus

صفحه 71-85
رضوان اله کاظمی؛ مهتاب یارمحمدی؛ علیرضا شناور ماسوله؛ علی حلاجیان؛ بابک تیزکار؛ هوشنگ یگانه؛ جلیل جلیل پور؛ مهدی علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب