1.

Antibacterial and antioxidant effect of natural extracts from Baccharis latifolia (chilca)

دوره 18، شماره 5، اسفند 2020، صفحه 489-493
Favian Bayas-Morejón؛ Riveliño Ramón؛ María García-Pazmiño؛ Gladys Mite-Cárdenas

2.

Anticancer potential of Rhus coriaria L. (Sumac): A mini review

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 خرداد 1402
Shadman Shahzamani؛ Seyede Fatemeh Hosseini؛ Mehrdad Karimi؛ Fatemeh Khajoei Nejad؛ Runak Ghobadi؛ Yeganeh Mazaheri؛ Pouya Parsaei

3.

Antioxidant activity of Garcinia atroviridis Griff. ex T.Anderson

دوره 21، شماره 2، تیر 2023، صفحه 325-331
Sura Maan Salim

4.

Antioxidant and antimicrobial activities in the different extracts of Caspian saffron, Crocus caspius Fisch & C. A. Mey. ex Hohen.

دوره 14، شماره 4، اسفند 2016، صفحه 331-338
M. Asadi

5.

Antioxidant effects of methanolic extracts of Anthemis Susiana Nabelek, Alyssum campestre, and Gundelia tournefortii

دوره 22، شماره 4، دی 2024، صفحه 939-944
Farhanaz Changaee؛ Mohammad Ali Goudarzi؛ Runak Ghobadi؛ Pouya Parsaei

6.

Dracocephalum kotschyi: Inhibition of critical enzyme relevant to type-2 diabetes, essential oil composition, bactericidal and anti-oxidant activity

دوره 22، شماره 2، تیر 2024، صفحه 289-303
Mehri Kazempour؛ S. Shirin Shahangian؛ Reyhaneh Sariri

7.

Effect of Methyl jasmonate treatment on antioxidant capacity, internal quality and postharvest life of raspberry fruit

دوره 6، شماره 1، فروردین 2008، صفحه 73-78
M. Ghasemnezhad؛ M. Javaherdashti

8.

Radon transfer from water to milk

دوره 16، شماره 3، آذر 2018، صفحه 241-248
M Mansour Bahmany؛ A Vakili؛ M Danesh Mesgaran؛ M.R Rezaie Rayeni؛ E Rezvan Nejhad

9.

Response of sorghum to effect of two azo dye bacteria

دوره 19، شماره 2، تیر 2021، صفحه 251-260
Alaa Jasim Mohammed Al-Shemmary؛ Maysoon Mahdi Salih Al-Taee

10.

Synthesis, antioxidant and antitumor activities of new coumarins grafted to 5-fluorouracil

دوره 20، شماره 2، تیر 2022، صفحه 359-365
Yasser Fakri Mustafa؛ Moath Kahtan Bashir؛ Mahmood Khudhayer Oglah

11.

Vitamin C content of naturally produced fresh vegetables in Kalasin Province, Thailand

دوره 21، شماره 5، اسفند 2023، صفحه 1315-1321
Theeranat Suwanaruang؛ Tunwa Chaiteing

12.

اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضدباکتریایی و سمیت سلولی دیسک مرکزی و بازوی ستاره شکننده Ophiocoma erinaceus خلیج فارس

دوره 7، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 67-90
طیبه نامی؛ سولماز سلیمانی؛ نرگس امراللهی بیوکی؛ مرتضی یوسف زادی؛ موسی کشاورز

13.

اثرات به‌کارگیری سطوح مختلف کیتوزان در جیره غذایی بر عملکرد برخی از شاخص‌های ایمنی و دفاع ضد اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 10، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 43-55
سعید دیانی؛ ولی الله جعفری؛ رقیه صفری؛ سید حسین حسینی فر

14.

اثر افزودن پودر نعناع فلفلی بر عملکرد، سیستم ایمنی و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی در شرایط القای آسیت

دوره 11، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 27-38
محمد حسین نعمتی؛ فرحناز امانلو؛ محمد حسین شهیر

15.

اثر افزودن رازیانه و سیاهدانه در جیره قبل و بعد از زایش بر فراسنجه های خونی و آنتی اکسیدانی میش و بره های سنجابی

دوره 9، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 81-94
سمیه میرزائی چشمه‌گچی؛ محمد مهدی معینی؛ حسن خمیس آبادی

16.

اثر پرایمینگ بذر با اسید الاژیک بر پویایی ذخایر بذر و رشد گیاهچه سویا در شرایط پیری تسریع شده

دوره 9، شماره 3، آذر 1401، صفحه 41-65
صفیه عرب؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی؛ مصطفی حیدری

17.

اثر چالش پستانی لیپوپلی‌ساکارید بر بیان mRNA ژن‎های آنتی ‎اکسیدانی مرتبط با اریتروئید هسته‌ای 2 در بافت پستانی گاوهای شیری در زمان تغییر متابولیت‎ها و هورمون‎ها

دوره 10، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 87-98
موسی زرین؛ امیر احمدپور

18.

اثر زوال بر تغییرات آنتی ‏اکسیدانت ‏های آنزیمی و غیر آنزیمی و خصوصیات بیوشیمیایی بذرهای جو رقم والفجر

دوره 3، شماره 3، مهر 1395، صفحه 89-103
مهدی شعبان

19.

اثر سیاه‌ دانه و زیره سیاه بر رشد، افزایش وزن و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری در شرایط چرای در مرتع

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 49-59
امیر یاوری؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری

20.

اثر عصاره علف چشمه بر ذخیره سازی منی خروس در دمای 4 درجه سانتی‌گراد

دوره 4، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 15-24
محمد روستائی علی مهر؛ بهروز آدیشی

21.

اثر محدودیت آبیاری و کاربرد کودهای زیستی و نانوسیلیکون بر عملکرد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گندم

دوره 10، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 285-298
فرناز احمدی نورالدین وند؛ رئوف سید شریفی؛ سید عطاله سیادت؛ راضیه خلیل زاده

22.

ارزیابی تاثیرات آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی عصاره گیاه نیلوفر آبی (Nelumbo nucifera )

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 شهریور 1403
رشید علیجانی اردشیر؛ زهرا کهن روز رستمی؛ سیده فاطمه میری؛ داریوش غلامی

23.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضد‌باکتریایی جلبک قهوه‌ای Iyengaria stellata جمع‌آوری شده از سواحل خلیج فارس

دوره 4، شماره 3، آذر 1395، صفحه 43-57
عصمت محمدی؛ بهاره شعبان پور؛ معظمه کردجزی

24.

ارزیابی ویژگی‌های جوانه‌زنی، مورفوفیزیولوژیک و آنزیم‌های آنتی اکسیدانت ارقام جو در تحمل به شوری طبیعی

دوره 8، شماره 3، مهر 1400، صفحه 275-292
خدیجه احمدی؛ حشمت امیدی؛ محسن مهرنیا؛ علی قادری؛ حسین صبوری فرد

25.

بررسی مقایسه ای آثار عصاره اتانولی مریم گلی (Salvia officinalis) و ویتامین C بر وضعیت آنتی اکسیدانی، فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی در شرایط آسیت القایی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 15-27
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی کماسی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب