شریبی, رضا, محمدی آذرم, حمید, هدایتی, سیدعلی اکبر, منیعات, میلاد. (1403). اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضد‌اکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 89-104. doi: 10.22124/janb.2025.29241.1264
رضا شریبی; حمید محمدی آذرم; سیدعلی اکبر هدایتی; میلاد منیعات. "اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضد‌اکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1403, 89-104. doi: 10.22124/janb.2025.29241.1264
شریبی, رضا, محمدی آذرم, حمید, هدایتی, سیدعلی اکبر, منیعات, میلاد. (1403). 'اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضد‌اکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 89-104. doi: 10.22124/janb.2025.29241.1264
شریبی, رضا, محمدی آذرم, حمید, هدایتی, سیدعلی اکبر, منیعات, میلاد. اثرات سطوح مختلف عصاره آبی ضایعات خرما (Phoenix dactylifera) بر رشد، فاکتـورهای ایمنی و فعالیت ضد‌اکسایشی ماهی جوان تیلاپیای قرمز (Oreochromis mossambicus × Oreochromis niloticus). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1403; 10(4): 89-104. doi: 10.22124/janb.2025.29241.1264


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب