1.

تهیه سوپ از ماهی های سارم (Scomberooides commersonnianus)، عروس (Squalius cii) و چمن (Drepane punctata) دریای عمان و ارزیابی کیفیت و زمان ماندگاری آنها طی نگهداری در دمای محیط

صفحه 1-17
مینا سیف زاده؛ انوشه کوچکیان صبور؛ یزدان مرادی

2.

تأثیر جایگزینی پودر ماهی با پودر لارو مگس سرباز سیاه (Hermetia illucens) در جیره غذایی پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) بر کارایی رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی

صفحه 19-34
عباس زمانی؛ محمد جعفری

3.

عملکرد غذای زنده و خشک در زمان عادت پذیری مرحله گذار بر رشد، زنده مانی و تغییرات آنزیم های گوارشی لارو تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt, 1869)

صفحه 35-54
محمود محسنی؛ ذبیح اله پژند؛ امید هاشمی؛ علینقی سرپناه؛ رضا قربانی واقعی؛ تورج سهرابی؛ حسینعلی عبدالحی؛ میرحامد سید حسنی؛ مریم منصف شکری؛ هوشنگ یگانه؛ سجاد قاسمیان؛ سهیل یوسفی

4.

تأثیر افزودن نانوذرات سلنیوم (Se-NPs) و آهن (Fe-NPs) به جیره غذایی بر میزان رشد و بازماندگی کرم پرتار دریایی نرئیس Hediste diversicolor

صفحه 55-68
فروزان باقرزاده لاکانی؛ ذبیح اله پژند؛ محمود محسنی؛ محبعلی پورغلام؛ پرهام پژند


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب