1.

اثرات استفاده از نانو ذرات آهن و متیونین مایع (اَلیمت) در تغذیه جنینی و جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 57-71
علی اصغر ساکی؛ معصومه عباسی نژاد؛ احمد احمدی

2.

اثرات آنتی‌بیوتیک، پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و مولتی آنزیم در جیره‌های پلت شده بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 63-72
کاظم یوسفی کلاریکلائی؛ مازیار محیطی اصلی؛ سید عبداله حسینی؛ حسین یوسفی کلاریکلائی

3.

اثرات سطوح مختلف میوه‌ نسترن کوهی (Rosa canina L.) بر عملکرد، صفات کیفی تخم‌مرغ، فراسنجه‌های بیوشیمیایی و سلول‌های ایمنی خون در مرغ‌های تخم‌‌گذار

دوره 3، شماره 1، بهار 1393، صفحه 53-62
علی نوبخت

4.

اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 2، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 43-53
مجید همدیه؛ سید عبداله حسینی؛ هوشنگ لطف‌الهیان؛ مازیار محیطی‌اصلی؛ علی غلامی کرکانی

5.

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

6.

اثر اسانس گیاهان آویشن و کاکوتی بر عملکرد، جمعیت میکروبی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 53-65
سید حسن حسینیان بیلندی؛ سید محمد حسینی؛ محسن مجتهدی؛ مسلم باشتنی

7.

اثر افزودن چای سبز و روغن ماهی به جیره جوجه‌های گوشتی بر عملکرد و پاسخ ایمنی هومورال علیه نیوکاسل

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 1-13
شقایق زارع‌زاده؛ محمد روستائی علی‌مهر؛ علیرضا علیزاده؛ محسن محمدی‌قیصر

8.

اثر افزودن دی آمونیوم سیترات و اوره به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 27-36
اردشیر محیط؛ هادی چزگی؛ مازیار محیطی اصلی

9.

اثر افزودن ویتامین E و سلنیوم به جیره پایه بر عملکرد، کیفیت اسپرم و برخی فراسنجه های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 8، شماره 1، بهار 1398، صفحه 77-88
مهدی صفاخواه؛ خسرو قزوینیان؛ رضا جمشیدی؛ مهدی مهرآبادی

10.

اثر پروبیوتیک پریمالاک و پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه گوشتی

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 9-19
فاطمه شیرمحمد؛ ساحره جوزی شکالگورابی؛ وحید محرمی

11.

اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 25-33
مونس سالاری اسکری؛ محمد سالار معینی

12.

اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی

دوره 3، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 39-50
شکوه اسدی فیروزآبادی؛ کامران طاهرپور

13.

اثر تغذیه درون تخم‌مرغ اسیدآمینه، آلبومین و دکستروز بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 63-73
محدثه اسلامی؛ محمد سالارمعینی

14.

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

15.

اثر تلفیق تیمار زیستی بذر و کود شیمیایی بر عملکرد و جذب عناصر غذایی شلغم علوفه‌ای (Brassica rapa L.)

دوره 1، شماره 1، تابستان 1393، صفحه 51-66
سید محمدرضا احتشامی؛ محمد ربیعی

16.

اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3

دوره 3، شماره 3، پاییز 1393، صفحه 21-31
رضا میرشکار؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ احد یامچی

17.

اثر جایگزینی کربنات ‌کلسیم جیره غذایی با گل کربنات ‌کلسیم بر عملکرد و غلظت کلسیم و فسفر استخوان درشت نی جوجه‌های گوشتی

دوره 7، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 23-32
علیرضا آذربایجانی؛ عباسعلی قیصری؛ شهاب‌الدین مشرف

18.

اثر روی ‌آلی و معدنی و اسید بوتیریک بر عملکرد و صفات کیفی پوسته تخم‌مرغ در دوره‌های مختلف پرورش

دوره 8، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 35-51
حمیده یعقوبی طاسکوه؛ محمود شمس شرق؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی

19.

اثر سبوس برنج خام و اتوکلاو شده بر عملکرد تولیدی، عملکرد اقتصادی و شاخص تولید جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 39-47
الهام ایزدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

20.

اثر سطوح مختلف اسانس اسطوخدوس بر عملکرد، فراسنجه‎های خونی و جمعیت میکروبی سکوم جوجه‏های گوشتی در جیره بر پایه گندم

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 39-51
کبری سلامی؛ سمیه سالاری؛ محمد بوجارپور؛ محمد رضا قربانی

21.

اثر سطوح مختلف اسانس مروتلخ بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی و ایمنی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 69-80
سهیلا بیاتی؛ سمیه سالاری؛ احمد طاطار؛ محسن ساری؛ خلیل میرزاده

22.

اثر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، زمستان 1391، صفحه 45-51
آیدا جعفری صیادی؛ اردشیر محیط؛ نریمان میراعلمی؛ امیر هادی‌پور

23.

اثر سطوح مختلف انرژی متابولیسمی و آنزیم بتاماناناز بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخمگذار تغذیه شده با جیره بر پایه ذرت-جو-کنجاله سویا

دوره 4، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-13
مهران ترکی؛ محمد داودی فر؛ حسینعلی قاسمی

24.

اثر سطوح مختلف پودر کرم خاکی(Eisenia fetida) بر عملکرد و کیفیت گوشت ران و سینه در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، بهار 1395، صفحه 63-75
حمید غلامی؛ محمود شمس شرق؛ مهدی ضرابی؛ سعید زره داران

25.

اثر سطوح مختلف عصاره آبی سیر در آب آشامیدنی بر عملکرد، لیپیدهای سرم و فلور میکروبی روده بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 23-32
سمیه مهدی زاده؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.