اسدی فیروزآبادی, شکوه, طاهرپور, کامران. (1393). اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), 39-50.
شکوه اسدی فیروزآبادی; کامران طاهرپور. "اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 2, 1393, 39-50.
اسدی فیروزآبادی, شکوه, طاهرپور, کامران. (1393). 'اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(2), pp. 39-50.
اسدی فیروزآبادی, شکوه, طاهرپور, کامران. اثر پونه کوهی، شوید و الیگوساکارید مانان بر عملکرد، خصوصیات لاشه و فراسنجه‌های خونی و بیوشیمیایی سرم جوجه‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 3(2): 39-50.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب