همدیه, مجید, حسینی, سید عبداله, لطف‌الهیان, هوشنگ, محیطی‌اصلی, مازیار, غلامی کرکانی, علی. (1392). اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 43-53.
مجید همدیه; سید عبداله حسینی; هوشنگ لطف‌الهیان; مازیار محیطی‌اصلی; علی غلامی کرکانی. "اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1392, 43-53.
همدیه, مجید, حسینی, سید عبداله, لطف‌الهیان, هوشنگ, محیطی‌اصلی, مازیار, غلامی کرکانی, علی. (1392). 'اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 43-53.
همدیه, مجید, حسینی, سید عبداله, لطف‌الهیان, هوشنگ, محیطی‌اصلی, مازیار, غلامی کرکانی, علی. اثر اسانس آویشن شیرازی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و ثبات اکسیداتیو گوشت در جوجه‌‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1392; 2(2): 43-53.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب