شیرزادی, حسن, نظری, زینب, طاهرپور, کامران. (1399). اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), 77-88. doi: 10.22124/ar.2020.10308.1434
حسن شیرزادی; زینب نظری; کامران طاهرپور. "اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 1, 1399, 77-88. doi: 10.22124/ar.2020.10308.1434
شیرزادی, حسن, نظری, زینب, طاهرپور, کامران. (1399). 'اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(1), pp. 77-88. doi: 10.22124/ar.2020.10308.1434
شیرزادی, حسن, نظری, زینب, طاهرپور, کامران. اثر پودر آویشن زوفایی (Thymbra spicata) و سرخارگل (Echinasea purpurea) بر فراسنجه‌های عملکرد و کیفیت عضله کعب ران جوجه‌های گوشتی چالش یافته با کمپیلوباکتر ژژونی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(1): 77-88. doi: 10.22124/ar.2020.10308.1434


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب