سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. (1394). اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), 25-33.
مونس سالاری اسکری; محمد سالار معینی. "اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 3, 1394, 25-33.
سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. (1394). 'اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), pp. 25-33.
سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 4(3): 25-33.


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.