سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. (1394). اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), 25-33.
مونس سالاری اسکری; محمد سالار معینی. "اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4, 3, 1394, 25-33.
سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. (1394). 'اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 4(3), pp. 25-33.
سالاری اسکری, مونس, سالار معینی, محمد. اثر پودر آویشن شیرازی و ویرجنیامایسین بر عملکرد رشد، چربی های سرم و پراکسیداسیون چربی گوشت در بلدرچین ژاپنی گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1394; 4(3): 25-33.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب