1.

Application of seaweed and salicylic acid on qualitative and qualitative traits of field pumpkin, Cucuorbita pepo L. in Khorramabad, Iran

دوره 19، شماره 5، اسفند 2021، صفحه 973-979
Narges Kamali Omidi؛ Ali Khorgami؛ Kazem Taleshi

2.

Effects of Ag and Pb metal accumulation on some biochemical parameters and anatomical characteristics of Sesuvium portulacastrum L. (Aizoaceae) plants

دوره 20، شماره 3، مهر 2022، صفحه 617-628
Widad M.T. Al-Asadi؛ Alla N. Al-Waheeb؛ Sahar A.A. Malik Al-Saadi؛ Sadeq S. Kareem Al-Taie

3.

اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی

دوره 1، شماره 2، شهریور 1391، صفحه 55-63
ندا شیخ؛ حسین مروج؛ محمود شیوازاد؛ آرمین توحیدی

4.

اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 1-17
امیر هادی پور؛ اردشیر محیط؛ حسن درمانی کوهی؛ فرزاد هاشم زاده

5.

اثر امواج فراصوتی بر جوانه‌زنی، فعالیت برخی آنزیم‌ها و ویژگی‌های بیوشیمیایی بذر سرخارگل

دوره 7، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 41-54
فاطمه رسولی؛ منوچهر قلی‌پور؛ کامبیز جهان بین؛ حمیدرضا اصغری

6.

اثر سطوح کود نیتروژن بر صفات کمی و کیفی ارقام سورگوم علوفه ای در چین های برداشت

دوره 6، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 241-253
گیلوا احمدی مطلق؛ مجید مجیدیان؛ غلامرضا محسن آبادی؛ عزیز فومن؛ علی اعلمی

7.

اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

دوره 7، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 57-64
تقی قورچی؛ آمنه جمشیدی رودباری؛ محسن سمیعی زفرقندی

8.

اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت

دوره 7، شماره 4، دی 1400، صفحه 1-13
غلامرضا رفیعی؛ فرزانه شوقعلی نیری؛ آرش جوانشیر

9.

بررسی تطبیقی میزان رشد، بقاء و پروتئین کل در A. franciscana تغذیه شده با پودر جلبک اسپیرولینا و جلبک دونالیلا در شرایط آزمایشگاهی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 بهمن 1402
رضا روشندل؛ رامین مناف فر؛ سعید مشکینی

10.

پاسخ جلبک سبز-آبی آنابنا (Anabaena sp.) به جیبرلیک اسید

دوره 11، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 55-70
حکیمه منصوری؛ بهاره طالبی زاده

11.

تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 شهریور 1402
فاطمه مصطفائی؛ حمید علاف نویریان؛ بهرام فلاحتکار؛ نادر شعبانی پور

12.

تاثیر تلقیح بذر با باکتری‌های سودوموناس و ازتوباکتر بر عملکرد کمی و کیفی دو رقم کنجد (Sesamum indicum L.)

دوره 3، شماره 3، مهر 1395، صفحه 47-57
سید محمدرضا احتشامی؛ مهدی کاشانی؛ مجتبی یوسفی راد

13.

تأثیر ریزجلبک های Nannochloropsis oculata و Isochrysis galbana اضافه شده به بایوفلاک بر ترکیب بدنی و ارزیابی حسی فیله در ماهی تیلاپیای نیل (Oreochromis niloticus)

دوره 8، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 41-56
محسن اصغری؛ سکینه یگانه؛ محمود حافظیه

14.

تاثیر زیستگاه‌های متفاوت آبی بر میزان رنگدانه‌های فتوسنتزی و غیرفتوسنتزی، پروتئین و فعالیت آنزیم پراکسیداز در سرخس آبزی Azolla filiculoides Lam

دوره 6، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 79-101
مهسا جانباز؛ طاهره السادات آقاجانزاده؛ ناصر جعفری

15.

تاثیر سطوح متفاوت پروتئین و منابع مختلف کربن بر برخی شاخص‌های ایمنی موکوس، آنزیم‌های کبد و جمعیت باکتری اسید لاکتیک بچه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در سیستم بیوفلوک

دوره 8، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 67-90
علیرضا ابراهیمی؛ رضا اکرمی؛ ابراهیم حسین نجدگرامی؛ زهرا غیاثوند؛ هادی کوهساری

16.

تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio)

دوره 9، شماره 2، تیر 1402، صفحه 67-76
فریده ریکی؛ منصوره عبدالمنافی؛ محمد سوداگر

17.

تاثیر سولفات روی بر ویژگی های کمی و کیفی دانه گندم تحت شرایط تنش خشکی

دوره 7، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 217-233
امین عباسی؛ فریبرز شکاری؛ سید بهمن موسوی؛ عبداله جوانمرد

18.

تأثیر مدت زمان نگهداری بذر سویا بر پراکسیداسیون چربی‌ها، قندهای محلول، پروتئین، هدایت الکتریکی، خصوصیات کیفی و ظهور گیاهچه

دوره 5، شماره 4، دی 1397، صفحه 47-58
سامان شیدائی؛ حسین حیدری شریف آباد؛ آیدین حمیدی؛ قربان نورمحمدی؛ علی مقدم

19.

کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی، زیستی و دامی بر خصوصیات رشدی ذرت علوفه ای در منطقه رشت

دوره 3، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 143-154
زکیه ابراهیم قوچی؛ غلامرضا محسن آبادی؛ سید محمدرضا احتشامی؛ اکبر فرقانی

20.

مطالعه برهمکنش همزیستی میکوریزایی، کاربرد خاکی و محلول پاشی کود فلومیکس بر عملکرد و برخی ویژگی های کیفی گیاه ذرت (Zea mays L.) در شرایط رقابت با علف های هرز

دوره 7، شماره 3، آذر 1396، صفحه 381-398
حمید عباس دخت؛ رامین جباری؛ حسن مکاریان؛ احمد غلامی

21.

مطالعه تاثیر تغذیه برگی با سولفات روی و اوره بر عملکرد کمی و کیفی ارقام گندم (Triticum aestivum L.)

دوره 10، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 299-311
وحید اسدزاده؛ علی سپهری

22.

مطالعه خصوصیات جوانه‌زنی، بیوشیمیایی و آنزیمی گندم‌سیاه (Fagopyrum esculentum Moench) تحت تأثیر تنش خشکی و شوری

دوره 5، شماره 3، مهر 1397، صفحه 33-46
مهدی عقیقی شاهوردی؛ آرزو پراور؛ مجتبی قاسم زاده؛ عاطفه نوابی

23.

نقش تلقیح بذر گندم (Triticum aestivum L) با کودهای زیستی در کاهش خسارت ناشی از تنش خشکی

دوره 1، شماره 2، مهر 1393، صفحه 1-12
جواد حسن پور؛ بهنام زند



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب