ریکی, فریده, عبدالمنافی, منصوره, سوداگر, محمد. (1402). تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), 67-76. doi: 10.22124/janb.2023.25702.1218
فریده ریکی; منصوره عبدالمنافی; محمد سوداگر. "تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 2, 1402, 67-76. doi: 10.22124/janb.2023.25702.1218
ریکی, فریده, عبدالمنافی, منصوره, سوداگر, محمد. (1402). 'تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(2), pp. 67-76. doi: 10.22124/janb.2023.25702.1218
ریکی, فریده, عبدالمنافی, منصوره, سوداگر, محمد. تأثیر سطوح مختلف پروتئین و چربی جیره بر شاخص‌های ایمنی موکوس پوست ماهی زبرا (Danio rerio). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; 9(2): 67-76. doi: 10.22124/janb.2023.25702.1218


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب