رفیعی, غلامرضا, شوقعلی نیری, فرزانه, جوانشیر, آرش. (1400). اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 1-13. doi: 10.22124/janb.2022.21280.1160
غلامرضا رفیعی; فرزانه شوقعلی نیری; آرش جوانشیر. "اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1400, 1-13. doi: 10.22124/janb.2022.21280.1160
رفیعی, غلامرضا, شوقعلی نیری, فرزانه, جوانشیر, آرش. (1400). 'اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 1-13. doi: 10.22124/janb.2022.21280.1160
رفیعی, غلامرضا, شوقعلی نیری, فرزانه, جوانشیر, آرش. اثر مصرف جیره های غذایی حاوی درصدهای متفاوت پروتئین گیاهی و حیوانی در پرورش لاروهای قورباغه Rana ridibunda تا تبدیل شدن به فراگلت. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 7(4): 1-13. doi: 10.22124/janb.2022.21280.1160


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب