قورچی, تقی, جمشیدی رودباری, آمنه, سمیعی زفرقندی, محسن. (1397). اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), 57-64. doi: 10.22124/ar.2019.10500.1322
تقی قورچی; آمنه جمشیدی رودباری; محسن سمیعی زفرقندی. "اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 4, 1397, 57-64. doi: 10.22124/ar.2019.10500.1322
قورچی, تقی, جمشیدی رودباری, آمنه, سمیعی زفرقندی, محسن. (1397). 'اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(4), pp. 57-64. doi: 10.22124/ar.2019.10500.1322
قورچی, تقی, جمشیدی رودباری, آمنه, سمیعی زفرقندی, محسن. اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(4): 57-64. doi: 10.22124/ar.2019.10500.1322


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب