هادی پور, امیر, محیط, اردشیر, درمانی کوهی, حسن, هاشم زاده, فرزاد. (1400). اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 1-17. doi: 10.22124/ar.2022.19997.1631
امیر هادی پور; اردشیر محیط; حسن درمانی کوهی; فرزاد هاشم زاده. "اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1400, 1-17. doi: 10.22124/ar.2022.19997.1631
هادی پور, امیر, محیط, اردشیر, درمانی کوهی, حسن, هاشم زاده, فرزاد. (1400). 'اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 1-17. doi: 10.22124/ar.2022.19997.1631
هادی پور, امیر, محیط, اردشیر, درمانی کوهی, حسن, هاشم زاده, فرزاد. اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(4): 1-17. doi: 10.22124/ar.2022.19997.1631


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب