1.

اثر اکسترود کردن کنجاله سویا و کلزا و کاهش سطح پروتئین خام جیره بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی شکمبه گوساله های پرواری

صفحه 1-17
امیر هادی پور؛ اردشیر محیط؛ حسن درمانی کوهی؛ فرزاد هاشم زاده

2.

بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان

صفحه 19-34
مرضیه قربانی؛ محمد حسین کیانمهر؛ اکبر عرب حسینی؛ احسان سرلکی؛ علیرضا آقاشاهی؛ علی اسدی الموتی

3.

اثر سطوح مختلف مس به صورت بلوس آهسته‌رهش بر تولید و ترکیب شیر و برخی فراسنجه‌های خونی میش‌های لری بختیاری

صفحه 35-47
پروین نصر چالشتری؛ امیر فدایی فر؛ ایوب عزیزی؛ آرش آذرفر

4.

اثر سیاه‌ دانه و زیره سیاه بر رشد، افزایش وزن و فراسنجه‌های خونی بره‌های پرواری در شرایط چرای در مرتع

صفحه 49-59
امیر یاوری؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری

5.

تجزیه ژنتیکی صفت تولید شیر دوره اول شیردهی و ارزیابی اثر انتخاب برای آن بر ارزش فنوتیپی سن نخستین زایش گاوهای هلشتاین ایران با استفاده از رگرسیون کوآنتایل

صفحه 61-72
سید همایون فرهنگ فر؛ محدثه جعفری؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ محمد باقر صیاد نژاد

6.

مقایسه مدل‌های خطی و غیرخطی جهت توصیف منحنی رشد شترهای تک‌کوهانه

صفحه 73-81
مرتضی بیطرف ثانی؛ مهدی خجسته کی؛ جواد زارع هرفته؛ علی شفیع نادری

7.

تأثیر جیره‌های حاوی دانه جو و ذرت (پرک ‌شده با بخار یا بلغور شده)، با یا بدون پروبیوتیک انتروکوکوس ‌فاسیوم بر قابلیت هضم، pH مدفوع، گلوکز خون و آسیب‌های پاتولوژیک اسب‌های بالغ

صفحه 83-91
ادریس سعیدی؛ جعفر فخرائی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ سمیه مجاهدی

8.

آثار عصاره گیاه تشنه داری، ویتامین E، ویتامین C و سلنیوم بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

صفحه 93-107
فرهاد رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی

9.

نگرش پرواربندان در ارتباط با عوامل مؤثر بر توسعه واحدهای پرواربندی گوساله نر در استان گیلان

صفحه 109-123
محمد کریم معتمد؛ فاطمه قربانی پیرعلیدهی؛ سید نصیر سعیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب