قربانی, مرضیه, کیانمهر, محمد حسین, عرب حسینی, اکبر, سرلکی, احسان, آقاشاهی, علیرضا, اسدی الموتی, علی. (1400). بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), 19-34. doi: 10.22124/ar.2022.18644.1588
مرضیه قربانی; محمد حسین کیانمهر; اکبر عرب حسینی; احسان سرلکی; علیرضا آقاشاهی; علی اسدی الموتی. "بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 4, 1400, 19-34. doi: 10.22124/ar.2022.18644.1588
قربانی, مرضیه, کیانمهر, محمد حسین, عرب حسینی, اکبر, سرلکی, احسان, آقاشاهی, علیرضا, اسدی الموتی, علی. (1400). 'بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(4), pp. 19-34. doi: 10.22124/ar.2022.18644.1588
قربانی, مرضیه, کیانمهر, محمد حسین, عرب حسینی, اکبر, سرلکی, احسان, آقاشاهی, علیرضا, اسدی الموتی, علی. بهبود ارزش تغذیه ای کاه گندم با اعمال روش عمل‌آوری شیمیایی-اکسیداسیون در شرایط آزمایشگاهی برای استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(4): 19-34. doi: 10.22124/ar.2022.18644.1588


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب