شیخ, ندا, مروج, حسین, شیوازاد, محمود, توحیدی, آرمین. (1391). اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(2), 55-63.
ندا شیخ; حسین مروج; محمود شیوازاد; آرمین توحیدی. "اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1, 2, 1391, 55-63.
شیخ, ندا, مروج, حسین, شیوازاد, محمود, توحیدی, آرمین. (1391). 'اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1(2), pp. 55-63.
شیخ, ندا, مروج, حسین, شیوازاد, محمود, توحیدی, آرمین. اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه بلدرچین‌های ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1391; 1(2): 55-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب