مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. (1402). تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
فاطمه مصطفائی; حمید علاف نویریان; بهرام فلاحتکار; نادر شعبانی پور. "تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1402, -. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. (1402). 'تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea)', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500
مصطفائی, فاطمه, علاف نویریان, حمید, فلاحتکار, بهرام, شعبانی پور, نادر. تأثیر تغذیه با سطوح مختلف Spirulina platensis‌ بر شاخص‌های رشد و ترکیبات لاشه صدف دوکفه‌ای آب شیرین (Anodonta cygnea). فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1402; (): -. doi: 10.22124/japb.2023.24701.1500


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب