1.

اثر تغذیه قارچ خوراکی و گیاه مرزه بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی

دوره 2، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 31-38
حمیده شیخی؛ فرید شریعتمداری؛ محمدامیر کریمی ترشیزی

2.

اثر تغذیه گل میمونی سازوئی یا تشنه داری بر خصوصیات تخمیر، تولید گاز و قابلیت هضم آزمایشگاهی در گوسفند لری-بختیاری

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 83-92
فاطمه رضائی؛ طاهره محمد آبادی؛ مرتضی چاجی؛ محمدرضا مشایخی

3.

اثر سطوح مختلف نانو ذرات اکسید روی و اکسید روی بر برخی فراسنجه‌های شکمبه‌ای بزغاله‌های نر مرغوز به روش برون‌تنی و درون‌تنی

دوره 2، شماره 1، بهار 1392، صفحه 1-14
خلیل زابلی؛ حسن علی عربی

4.

اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن

دوره 7، شماره 1، بهار 1397، صفحه 13-21
موسی زرین؛ فرهاد صمدیان؛ صدیف استادیان؛ امیر احمدپور

5.

اثر مقادیر مختلف و اندازه ذرات کانی های آلومینوسیلیکاته و گلاکونیت ‎بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی گوسفند دالاق

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 21-37
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی

6.

تاثیر جیره حاوی کنجاله کانولا پرتوتابی شده با مایکروویو بر عملکرد رشد، تغذیه، ترکیب لاشه و قابلیت هضم مواد مغذی در بچه فیل ماهی (Huso huso)

دوره 5، شماره 1، بهار و تابستان 1398، صفحه 1-14
مهسا خوش باور رستمی؛ حسین اورجی؛ حسینعلی خوش باور رستمی؛ سکینه یگانه؛ عبدالصمد کرامت

7.

تأثیر ماهیت متفاوت کربوهیدرات های غیرالیافی در جیره گاوهای هلشتاین بر خوراک مصرفی، بالانس انرژی، قابلیت هضم و الگوی مصرف خوراک در دوره انتقال

دوره 4، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 1-12
احمد شاهمرادی؛ مسعود علیخانی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا قربانی؛ نیما نادری

8.

تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای و قابلیت هضم ظاهری تفاله زیتون عمل‌آوری شده با پرتو الکترون

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 49-57
مهدی سبحانی؛ سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ مهدی تقی نژاد رودبنه؛ یوسف مهمان نواز

9.

قابلیت هضم جیره های غذایی حاوی کنسانتره داخلی و خارجی با استفاده از نشانگرهای اکسید کروم و لیگنین در اسب ترکمن

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 21-33
روح اله کامیاب کلانتری؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضایلی

10.

مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند

دوره 2، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 67-74
سلمان افشار؛ شهاب صفری؛ مهدی کاظمی بن‌چناری؛ حمیدرضا فردوسی؛ ایمان حاج خدادادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.