چاجی, مرتضی, خنیفر, حسن. (1400). تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), 51-62. doi: 10.22124/ar.2021.16944.1539
مرتضی چاجی; حسن خنیفر. "تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10, 2, 1400, 51-62. doi: 10.22124/ar.2021.16944.1539
چاجی, مرتضی, خنیفر, حسن. (1400). 'تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 10(2), pp. 51-62. doi: 10.22124/ar.2021.16944.1539
چاجی, مرتضی, خنیفر, حسن. تاثیر پرتو الکترون و بخار آب با فشار پایین بر بهبود ارزش تغذیه‌ای پودر هسته خرما برای نشخوارکنندگان. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1400; 10(2): 51-62. doi: 10.22124/ar.2021.16944.1539


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب