وفایی, فرشته, چاجی, مرتضی. (1401). استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(4), 21-36. doi: 10.22124/ar.2023.22294.1705
فرشته وفایی; مرتضی چاجی. "استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11, 4, 1401, 21-36. doi: 10.22124/ar.2023.22294.1705
وفایی, فرشته, چاجی, مرتضی. (1401). 'استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 11(4), pp. 21-36. doi: 10.22124/ar.2023.22294.1705
وفایی, فرشته, چاجی, مرتضی. استفاده از باکتری‌های مصرف کننده اسید و بافرهای مختلف برای بهبود هضم و تخمیر جیره‌های پرکنسانتره. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1401; 11(4): 21-36. doi: 10.22124/ar.2023.22294.1705


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب