زرین, موسی, صمدیان, فرهاد, استادیان, صدیف, احمدپور, امیر. (1397). اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), 13-21. doi: 10.22124/ar.2018.2854
موسی زرین; فرهاد صمدیان; صدیف استادیان; امیر احمدپور. "اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7, 1, 1397, 13-21. doi: 10.22124/ar.2018.2854
زرین, موسی, صمدیان, فرهاد, استادیان, صدیف, احمدپور, امیر. (1397). 'اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 7(1), pp. 13-21. doi: 10.22124/ar.2018.2854
زرین, موسی, صمدیان, فرهاد, استادیان, صدیف, احمدپور, امیر. اثر فرآوری کنگر با اوره و ملاس بر ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم سیلاژ آن. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1397; 7(1): 13-21. doi: 10.22124/ar.2018.2854


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب