خنیفر, حسن, چاجی, مرتضی. (1399). تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), 57-69. doi: 10.22124/ar.2021.4658
حسن خنیفر; مرتضی چاجی. "تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9, 4, 1399, 57-69. doi: 10.22124/ar.2021.4658
خنیفر, حسن, چاجی, مرتضی. (1399). 'تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 9(4), pp. 57-69. doi: 10.22124/ar.2021.4658
خنیفر, حسن, چاجی, مرتضی. تاثیر تغذیه پودر هسته خرمای عمل‌آوری شده با پراکسید هیدروژن قلیایی بر قابلیت هضم و عملکرد بره‌های پرواری. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1399; 9(4): 57-69. doi: 10.22124/ar.2021.4658


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب