افشار, سلمان, صفری, شهاب, کاظمی بن‌چناری, مهدی, فردوسی, حمیدرضا, حاج خدادادی, ایمان. (1392). مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), 67-74.
سلمان افشار; شهاب صفری; مهدی کاظمی بن‌چناری; حمیدرضا فردوسی; ایمان حاج خدادادی. "مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2, 2, 1392, 67-74.
افشار, سلمان, صفری, شهاب, کاظمی بن‌چناری, مهدی, فردوسی, حمیدرضا, حاج خدادادی, ایمان. (1392). 'مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 2(2), pp. 67-74.
افشار, سلمان, صفری, شهاب, کاظمی بن‌چناری, مهدی, فردوسی, حمیدرضا, حاج خدادادی, ایمان. مقایسه اثر جیره‌های حاوی سطوح متفاوت جو به همراه منبع کنجاله سویا و اوره بر قابلیت هضم، pH و نیتروژن آمونیاکی شکمبه در گوسفند. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1392; 2(2): 67-74.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب