1.

آثار عصاره گیاه تشنه داری، ویتامین E، ویتامین C و سلنیوم بر عملکرد، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی

دوره 10، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 93-107
فرهاد رستمی؛ کامران طاهرپور؛ محمد اکبری قرائی؛ حسینعلی قاسمی؛ حسن شیرزادی

2.

اثر اسانس بادرنجبویه (Melissa officinalis) بر عملکرد، تلفات و برخی فراسنجه های خونی مرتبط با آسیت در جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 27-37
مختار فتحی؛ محمد حیدری

3.

اثر افزودنی های گیاهی تجاری کوکسان، اوایکس پلنت و انتکس در آب و خوراک بر عملکرد رشد، ریخت شناسی و میکروفلور روده و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 1-14
نسترن زیرانی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

4.

اثر جایگزینی روغن سویا با روغن کتان در زمان های مختلف بر عملکرد، ترکیب لاشه و غنی شدن گوشت سینه و ران جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب امگا-3

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 21-31
رضا میرشکار؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ احد یامچی

5.

اثر سین بیوتیک Biomin IMBO بر عملکرد، چربی سرم خون و پاسخ های ایمنی هومورال در جوجه های گوشتی

دوره 2، شماره 3، آذر 1392، صفحه 59-66
مرتضی مهری؛ حسینعلی قاسمی؛ حسین مرادی شهربابک

6.

اثر عصاره آویشن شیرازی بر جمعیت میکروبی روده، کلسترول و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های حاوی چربی و بدون آن

دوره 5، شماره 3، آذر 1395، صفحه 1-10
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

7.

اثر عصاره آویشن شیرازی و چربی جیره ای بر کیفیت گوشت، اسیدیته روده و وضعیت اکسیداسیونی سرم خون جوجه های گوشتی

دوره 6، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 51-61
مریم نوبخت؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

8.

اثر عصاره ی کاسنی و اولتیمیت اسید بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 3، آذر 1393، صفحه 11-20
ابوذر نجف زاده؛ حسن درمانی کوهی؛ محمّد روستایی علی مهر؛ نوید قوی حسین زاده

9.

اثر کنجاله گوار و آنزیم همی سل بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 75-87
حسن نبی پور افروزی؛ منصور رضایی؛ وحید تقی زاده

10.

اثر مکمل غنی از نوکلئوتید بر عملکرد رشد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 3، آذر 1398، صفحه 1-11
مونا حیدری؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

11.

بررسی اثرات مکمل جیره ای عصاره آویشن شیرازی و دوره های زمانی استفاده از آن روی عملکرد، خصوصیات لاشه و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 35-46
فاطمه محمدپور؛ حسن درمانی کوهی؛ مازیار محیطی اصلی

12.

بررسی مقایسه ای آثار عصاره اتانولی مریم گلی (Salvia officinalis) و ویتامین C بر وضعیت آنتی اکسیدانی، فراسنجه های خونی و بیوشیمیایی، تلفات و عملکرد در جوجه های گوشتی در شرایط آسیت القایی

دوره 12، شماره 3، آذر 1402، صفحه 15-27
مختار فتحی؛ تیمور تنها؛ رضا طاهرخانی؛ وحید رضایی کماسی

13.

تاثیر ال-کارنیتین و نوع چربی بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی

دوره 1، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 27-34
خسرو پارسائی مهر؛ پرویز فرهومند؛ محمد افروزیه؛ رامین نجفی؛ عباسعلی احمدی نقدهی

14.

تاثیر جاذب طبیعی بنتونیت در کاهش اثرات منفی آفلاتوکسین B1 بر عملکرد و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی

دوره 4، شماره 3، آذر 1394، صفحه 67-77
ذبیح اله نعمتی؛ حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ حسن ملکی نژاد؛ غلامعلی مقدم

15.

مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی

دوره 3، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 63-72
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق؛ بهمن نوید شاد؛ محمدرضا ملایی کندلوسی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب