میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, نوید شاد, بهمن, ملایی کندلوسی, محمدرضا. (1393). مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), 63-72.
فرزاد میرزائی آقجه قشلاق; بهمن نوید شاد; محمدرضا ملایی کندلوسی. "مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3, 1, 1393, 63-72.
میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, نوید شاد, بهمن, ملایی کندلوسی, محمدرضا. (1393). 'مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 3(1), pp. 63-72.
میرزائی آقجه قشلاق, فرزاد, نوید شاد, بهمن, ملایی کندلوسی, محمدرضا. مقایسه اثر مخمر نانوایی با اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک آویلامایسین بر صفات تولیدی و قابلیت هضم موادمغذی در جوجه‌‌های گوشتی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1393; 3(1): 63-72.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب