1.

اثر افزودنی‏های مختلف بر تجزیه پذیری ماده خشک سیلاژ خردل علوفه ای (Brassica juncea) در مراحل مختلف فنولوژیک

دوره 6، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 39-54
نرجس قهاری؛ تقی قورچی؛ محبوبه شاهی؛ محمدتقی فیض بخش

2.

اثر تفاله زیتون بر عملکرد، فراسنجه‌های شکمبه‌ای، آنزیم‌های فیبرولیتیک و سنتز پروتئین میکروبی در بزغاله‌های نجدی

دوره 6، شماره 1، بهار 1396، صفحه 13-25
فرانک دوستی؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ آرش آذرفر

3.

اثر جایگزینی سطوح مختلف تفاله مرکبات با دانه جو در جیره غذایی بره های نر توده تالشی

دوره 1، شماره 2، تابستان 1391، صفحه 43-53
امیرحسین عابدینی؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

4.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر تفکیک لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 دی 1348
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

5.

اثر فرآوری بر فراسنجه های پروتئین و نشاسته دو رقم جو با سیستم نورفور

دوره 7، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 57-64
تقی قورچی؛ آمنه جمشیدی رودباری؛ محسن سمیعی زفرقندی

6.

اثر قارچ های صدفی و رنگین کمان بر پروتئین خام و دیواره سلولی و تجزیه پذیری شکمبه ای ماده خشک و دیواره سلولی محصولات فرعی زراعی

دوره 5، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 59-69
تقی قورچی؛ سیداسماعیل رضوی؛ هادی بهزاد؛ عطیه مهرابی؛ روح الله مستانی

7.

اثر مقادیر مختلف و اندازه ذرات کانی های آلومینوسیلیکاته و گلاکونیت ‎بر ناپدید شدن شکمبه ای ماده خشک، مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های خونی گوسفند دالاق

دوره 4، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 21-37
مرتضی قاسمی هدک؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران؛ احمد طاطار؛ بهنام قربانی

8.

بررسی فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری پروتئین کنجاله دانه‌های روغنی عمل‌آوری شده با استفاده از سیستم نورفور

دوره 2، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 1-11
سمیه پاشایی؛ تقی قورچی؛ فرزاد قنبری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.