حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. (1348). اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر تفکیک لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
سید مسعود حسینی; تقی قورچی; نورمحمد تربتی نژاد; رحمت سمیعی. "اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر تفکیک لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1348, -. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. (1348). 'اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر تفکیک لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351
حسینی, سید مسعود, قورچی, تقی, تربتی نژاد, نورمحمد, سمیعی, رحمت. اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر تفکیک لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره های پرواری زل. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; (): -. doi: 10.22124/ar.2019.11519.1351


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.