1.

صفحات آغازین


2.

اثر ذرات نانو هیدروکسی آپاتیت بر انجماد اسپرم قوچ

صفحه 1-8
فریبا بشارتی؛ محمد روستائی علی مهر

3.

بررسی تنوع ژنتیکی ژن پروتئین پرایون در گوسفندان نژاد مهربان و رومانف

صفحه 9-18
مصطفی هاشمی؛ احمد احمدی؛ رامین عبدلی

4.

اثر جایگزینی سطوح مختلف سویای پرچربی با کنجاله سویا بر خصوصیات لاشه، اکسیداسیون چربی و کیفیت گوشت بره‌های پرواری زل

صفحه 19-28
سید مسعود حسینی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ رحمت سمیعی

5.

اثر سیلاژ ذرت و زمان استفاده آن در خوراک آغازین بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

صفحه 29-38
محمد حسین آبادی؛ کامران رضایزدی؛ مهدی دهقان بنادکی

6.

اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

صفحه 39-49
حمیرا خالقی درمیان؛ فرزاد باقرزاده کاسمانی؛ مهران مهری

7.

اثر سطوح مختلف کروم آلی بر عملکرد و خصوصیات کیفی تخم‌مرغ مرغ‌های تخم‏گذار پرورش یافته در شرایط متراکم

صفحه 51-63
سمیه سالاری؛ ابتسام بوعذار؛ نسرین رشیدی

8.

اثر منابع آلی، غیرآلی و هیدروکسی منگنز، روی و مس بر عملکرد مرغ‌های تخم‌گذار مسن

صفحه 65-77
علی سهرابی؛ مرتضی مهری؛ فاطمه شیرمحمد

9.

اثر آنزیم‏های فیتاز نوترکیب باکتریایی و قارچی به همراه نمونه تجاری بر عملکرد، غلظت کلسیم و فسفر استخوان و سرم خون در جوجه‌های گوشتی

صفحه 79-90
مهدی کسرایی؛ ریحانه سریری؛ علیرضا حسابی نامقی؛ محمدرضا نصیری؛ احمد آسوده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب