خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. (1398). اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), 39-49. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
حمیرا خالقی درمیان; فرزاد باقرزاده کاسمانی; مهران مهری. "اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8, 4, 1398, 39-49. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. (1398). 'اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 8(4), pp. 39-49. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. اثر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1398; 8(4): 39-49. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب