خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. (1348). تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), -. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
حمیرا خالقی درمیان; فرزاد باقرزاده کاسمانی; مهران مهری. "تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, , , 1348, -. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. (1348). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, (), pp. -. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375
خالقی درمیان, حمیرا, باقرزاده کاسمانی, فرزاد, مهری, مهران. تأثیر افزودن سطوح مختلف سولفات، کیلات و نانو روی به جیره بر عملکرد، ذخیره روی در بافت‌ها و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. نشریه علمی فیزیولوژی و بیوتکنولوژی آبزیان, 1348; (): -. doi: 10.22124/ar.2019.12247.1375


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.